Informacije

Dezinsekcija poslovnih prostora

Da li vaš poslovni prostor daje štetočinama šta žele?

Štetočine mogu biti male, ali šteta koju prouzrokuju može biti ogromna.


Uštedite novac

Pozovite 065 66 33 731


Samo jedna vrsta štetočina može imati veliki negativan uticaj na finansije i vaše poslovanje, ali veći broj vrsta i jedinki može "osakatiti" reputaciju vaše firme kao i vaše finansije i profit. Pošto se većina štetočina brzo umnožava jednom kada uđu unutra, pokušaj da se njihov ulazak spreči je ključ za rešavanje problema.

    
Tačke ulaza štetočina: Štetočine mogu ući u vaš poslovni prostor na mnogo načina, uključujući vrata, prozore, ventilaciju, vodovod, pukotine ili rupe u zidovima i podovima, ili putem isporuka dobavljača.


Izvori vode: Štetočine zahtevaju vodu svakodnevno, što znači česme, toaleti, neispravna kanalizacija, kondenzacija iz sistema za klimatizaciju i druge vrste vodovodnih instalacija su atraktivno plodna tlo za pravljenje gnezda i razmnožavanje.


Izvori hrane: Čak i manje sanitarne nezgode pružaju adekvatnu hranu za štetočine. Bubašvabe će jesti gotovo sve - od kose do lepka koji se koristi u kartonskim kutijama.


Utočišta: Glodari i bubašvabe traže životni prostor koji je mali i taman. Male pukotine i pukotine širom vašeg objekta mogu obezbediti mesta razmnožavanja i životni prostor štetočinama.


Zajedničke prostorije zaposlenih: U prostorijama kao što su kafe kuhinje uglavnom se nalaze tačke ekspozicije. Zaštita zaposlenih i klijenata od nezdravog izlaganja štetočinama je od suštinskog značaja za uspeh vašeg poslovanja, kao i zakonska obaveza.


Štetočine mogu pojesti vaš profit na mnogo načina:

- Oštećenjem konstrukcije poslovnog prostora
- Negativnim iskustvima kupaca
- Oštećenjem sirovina i inventara
- Prenošenjem zaraznih bolesti
- Kršenjem zdravstvenih propisa pri inspekcijskom nadzoru
- Mogu izazvati trovanje hrane i vode    
- Zato POZOVITE 065 33 66 371 i zaštitite poslovanje
- Sa nama, Vaše zadovoljstvo je zagarantovano sa svih strana:

OSLOBODIĆETE SE BUBA

IMAĆETE GARANCIJU OD 6 MESECI 

DOBIĆETE SERTIFIKAT