Informacije

Dezinsekcija stanova i zgrada

Svaki dom je jedinstven, kao i svaka zgrada i stambeni objekat.


Treba vam Dezinsekcija

POZOVITE ODMAH! 065 66 33 731

 

DEZINSEKCIJA STANA ILI STAMBENOG PROSTORA

Kada imate problem sa štetočinama ili želite da zaštitite svoj dom od budućih okupatora, mi ćemo primeniti sva naša znanja za identifikaciju korena vašeg problema i sprovešćemo dezinsekciju koja odgovara vašem domu. Za identifikaciju i rešavanje problema sa bubama, mi koristimo sistem:

PUN (Procena, Uništavanje i Nadzor)

Naš način rada:

Prilikom svake posete, rade se tri stvari ...


PROCENA
Ako ste videli dokaze o štetočina ili želite pomoć u zaštiti svog doma od neželjenih gostiju, naša stručna služba će doći i pregledati vaš dom. Pri prvoj poseti, ćemo sprovesti temeljnu inspekciju vašeg stana ili kuće i identifikovati mesta visokog rizika kao što su ulazne tačke, curenja i pukotine. Možete očekivati da prva poseta traje oko 45 minuta do sat vremena, za redovne posete 20 do 30 minuta. Na kraju ove posete, napravićemo izveštaj o pregledu koji naglašava sve probleme i preporučuje plan sezinsekcije prilagođen vašem domu.

 
UNIŠTAVANJE (dezinsekcija, uništavanje buba, gnezda i sl.)
Naša služba će se pobrinuti za bilo koje od identifikovanih problema i dezinsekciju na kritičnim područjima, uništavanjem svih prisutnih buba i njihovih gnezda. Korišćenjem sredstava neškodljivih po čoveka i okolinu temeljno i efikasno ćemo izlečiti vaš problem sa štetočinama. Nakon završene dezinsekcije dobićete pisanu garanciju za narednih 6 meseci koji naglašava šta je urađeno i šta eventualno treba uraditi da biste bili trajno zaštićeni od buba.


NADZOR
Štetočine ne dolaze samo jednom godišnje, pa zašto bismo i mi? Kao deo naše usluge može se dogovoriti i redovna odbrana od buba po potrebi ili po rasporedu radi pevencije ponovnog pojavljivanja štetočina. Zima, proleće, leto ili jesen, naša služba će pomoći da budete sigurni da se štetočine više neće pojavljivati u vašem domu. Mi smo srećni ako ste vi 100% zadovoljni.

POZOVITE 065 66 33 731

za

NAJJEFTINIJU DEZINSEKCIJU